Σχετικά με εμάς

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ωρίων ιδρύθηκε από εφτά μέλη (έναν γεωπόνο, έναν περιβαλλοντολόγο, έναν ευαισθητοποιημένο πολίτη και τέσσερις πρώην χρήστες ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την προώθηση της ένταξης στην οικονομική και κοινωνική ζωή και εν γένει η κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων που ανήκουν στις Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού, κυρίως μέσω της προώθησής τους στην απασχόληση. Συγκεκριμένα επιδιώκουμε την επανένταξη και ενδυνάμωση απεξαρτημένων ατόμων από ναρκωτικά και αλκοόλ, αποφυλακισμένων και άλλων ευάλωτων ομάδων, δια την εκπαίδευση και ανάπτυξη δεξιοτήτων στον αγροτικό τομέα και ειδικότερα στη παραγωγή ποιοτικών, πιστοποιημένων, ή και βιολογικών προϊόντων.

Για την ευόδωση των σκοπών του ο συνεταιρισμός μπορεί να ασκήσει οποιασδήποτε μορφής οικονομική δραστηριότητα παραγωγικού, καταναλωτικού, εμπορικού, μεταφορικού, τουριστικού, οικοδομικού, αναπτυξιακού, κοινωνικού, εκπαιδευτικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα.

 

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Υπάρχει προσωπική προσέγγιση και υψηλή φροντίδα. Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας. Για οιοδήποτε πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας.